Behandling

Internetbaseret behandlingsforløb.

For mange kan det være svært at overskue at opsøge og påbegynde et behandlingsforløb når man mangler sin søvn. Derfor har vi udarbejdet et grundigt værktøj, så du kan komme igang med det samme, hjemme hos dig selv.Vores kontakt foregår pr. mail.

Du vil modtage et spørgeskema, som du kan udfylde, når det passer dig. På baggrund af dine svar, vil vi analysere din specifikke situation og give dig en personlig tilbagemelding indenfor 7 dage, som indeholder et skræddersyet program til dig, med anvisninger til, hvordan du kan opnå en god søvn.

Programmet er baseret på biomedicinske råd samt vejledning i hvordan du kan tilegne dig gode søvnvaner.

Alt dette, samt mulighed for opfølgning pr. mail efter en måned.

Pris: 1595 DDK

Indbetales på konto Merkur 8401 – 4211514 med navn og emailadresse, så får du tilsendt spørgeskemaet, så snart indbetalingen er registeret.

Biomedicinsk behandling af søvnproblemer

Naturlig behandling af dine søvnproblemer.

Holistisk biomedicin er en samlet betegnelse for en række naturmedicinske analyse -og behandlingsmetoder, der virker uden bivirkninger. Et biomedicinsk program består typisk af individuelt tilpassede vitaminer, mineraler og nutrienter samt urter og homøopati tilpasset dig og din situation.
Du vil altid modtage grundig vejledning mundtligt og skriftligt og du vil altid kunne komme i kontakt med din biomediciner, når du har brug for det over mail.

Konsultation 1,5 time
Pris: 950,- DKK + remedier.

Håranalyse + konsultation 1 time over Skype
Pris: 1500,- DKK + remedier.

Hvis du er i tvivl om hvad der er bedst for dig, kan du altid kontakte Malene Rossil på malenerossil@gmail.com eller tlf. 23321551 fra mandag til torsdag ml. 8.00 og 9.00

Individuel terapi

Når der er dybereliggende årsager til dine søvnproblemer 

Manglende søvn, kan være et symptom, på en eller flere hændelser, der har været overvældende for nervesystemet. Symptomer opstår fordi nervesystemet er ”på overarbejde” (højt aktiveret som reaktion på hændelsen) og den spænding/stressreaktion som opstod dengang forbliver i kroppen. For at få frigjort spændingen og dermed få skabt en naturlig afbalanceret tilstand i kroppen og sindet, kan et individuelt terapeutisk forløb være det der skal til, for at du igen kommer til at sove godt og nok. Metoden der anvendes Somatic Experiencing (SE) hjælper til at mindske og opløse disse stressreaktioner, så der kan blive ro og søvnen kan indtræffe på naturlig vis. Det er ikke selve hændelsen som skaber ubalancen, men den enkeltes reaktion på begivenheden. Derfor kan begivenheder, som synes ubetydelige for nogen, have en stor betydning for andre.
Hændelser som har været overvældende for nervesystemet og som har udløst en eller flere symptomer  kan også betegnes som en traumatisk stresstilstand. Der kan f. eks være tale om fald ulykker, trafik ulykker, overgreb, operationer, fødselstraumer, livstruende sygdomme. Manglende søvn, kan som før nævnt, være et symptomer på traumatisk stresstilstand og andre symptomer kan være f. eks migræne, uro, angst, depression, PTSD, nedsat koncentration og hukommelse, tilbagevendende smerter og spændinger.
En konsultation indbefatter samtale, manuel behandling og øvelser.

Pris for voksne: 750,- DDK. pr. session 60 min.

Pris for børn: 550,- DDK. pr. session 45 min.

For yderligere information og tidsbestilling: Kontakt Karin Ylönen på tlf. 29798384 alle hverdage ml. 8.00 og 9.00

SovGodtNu ©

v/ Malene Rossil, sygeplejerske og biomediciner &

Karin Ylönen, psykomotoriskterapeut, supervisor og SE©-practioner.

Karin Ylönen og Malene Rossil

Karin Ylönen og Malene Rossil

Om Os

Om_os_sov_godt_nu_250x155

Vi vil hjælpe dig med at finde årsagerne til dine søvnproblemer og på enkel og overskuelig vis, støtte dig i at løse problemerne et for et.

Mere info

Behandling

Kursus_sov_godt_nu_250x155

Så har du forgæves forsøgt at få en bedre søvn og villig til at modtage hjælp og vejledning er dette behandling måske noget for dig.

Mere info

F.A.Q.

FAQ

Vi har en blog, hvor vi deler en masse oplysninger. Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får på Sov Godt Nu.

Mere info

Kontakt

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål. Du kan også sende os en email til den mailadresse sovgodtnu@gmail.com

Kontakt