Om Os

Om SovGodtNu ©

I takt med, at vi i de seneste år, er blevet kontaktet af et stigende antal mennesker med søvnproblemer, har vi set nødvendigheden af at kunne tilbyde et tværfagligt og naturligt alternativ til den traditionelle søvnbehandling. 

Vi ved, at manglende søvn kan have alvorlige konsekvenser for den enkelte og for samfundet. Vores holdning er, at en søvntablet ikke kan løse problemet på sigt. Det er derimod nødvendigt, at tage grundigt fat om søvnproblemet. Vores erfaring er, at med viden og indsigt i årsager og sammenhænge, samt gode redskaber og balancering af kroppen, er vejen til den gode søvn.

Vi brænder også for at udbrede viden om, hvor stor betydning det har for børn og unges udvikling, at de sover tilstrækkeligt.

Vi holder os opdaterede med den nyeste viden indenfor feltet og vores ambition er, at SovGodtNu© også vil blive brugt som informationkilde, uanset om du selv, eller dine pårørende har problemer med at sove. 

Kontakt Os

Mød Karin og Malene, kvinderne bag SovGodtNu©

Karin-Ylönen

Karin Ylönen :

psykomotoriskterapeut, supervisor og SE©-practitioner.

Karin har arbejdet inden for det offentlige og i det private som underviser, supervisor, behandler og sundhedsfaglig konsulent. Karin har haft egen praksis siden 1998. Som kursusleder og underviser har Karin mange års erfaring med undervisning i afspænding, kropsbevidsthed, alm. psykologi og stresshåndtering. Tilsvarende har hun som individuel terapeut, behandlet mennesker med problemer som følge af stress og traumer. Karins livssyn er helhedsorienteret, forstået på den måde, at hun i sit virke bidrager til at samle og skabe helhed for den enkelte og i gruppen.

Faglig baggrund:

Psykomotoriskterapeut i 1988. Basisuddannelse i Krop og gestalt terapi v/ Niels Hoffmeyer og Birthe Jakobsen 1991 Uddannet inden for Systemisk Familieterapi 1992 Kranio-sakral terapeut 1999 Efteruddannelse i behandling af traumatiserede flygtninge. DAP 2001 Spædbørnsobservation v/ Gudrun Bodin 2006. Trådgärdsterapi på Sveriges Landbruksuniversitet 2007 Coachuddannelse v/ Team2 og Wolthers Consult 2008 Supervisor fra Albatros 2011 SE©practioner, traumeterapeut 2014

Malene-Rossil

Malene Rossil :

sygeplejerske og biomediciner.

Malene har arbejdet som sygeplejerske inden for flere medicinske områder, primært kardiologi og neurologi. Derudover har Malene arbejdet flere år i udlandet, bla. Norge, Grønland, Sverige og Indien. Malene er også uddannet i Holistisk Biomedicin. Holistisk Biomedicin er en samlet betegnelse for en række holistiske behandlingsmetoder samt for en diagnose metode, der kan synliggøre, hvilke belastninger der ligger bag et menneskes symptomer og lidelser. Siden 2005 har Malene arbejdet fuld tid som privat praktiserende hvor hun har patienter fra DK, Norden, USA, Grønland, Caribien, Indien Tyskland. Som et yderligere supplement til den Holistiske biomedicin, praktiserer Malene også Irisdiagnose, Kvantemedicin og Findhorn Flower essenses mm.

Faglig baggrund:

Sygeplejerske fra Rigshospitalet 1998. Holistisk Biomediciner fra 2005. Fungerende censor og underviser på Skolen For Helhedsterapi. Projektkoordinator i BRK 2006. Trådgärdsterapi på Sveriges Landbruksuniversitet 2007 NES © 2011. Findhorn Flower Essenses © 2012. Desuden uddannet i Reiki 1 og 2 samt følelsesforløsende regressionsterapi v/Hanne Fritzbøger 2002.

Om Os

Om_os_sov_godt_nu_250x155

Vi vil hjælpe dig med at finde årsagerne til dine søvnproblemer og på enkel og overskuelig vis, støtte dig i at løse problemerne et for et.

Mere info

Behandling

Kursus_sov_godt_nu_250x155

Så har du forgæves forsøgt at få en bedre søvn og villig til at modtage hjælp og vejledning er dette behandling måske noget for dig.

Mere info

F.A.Q.

FAQ

Vi har en blog, hvor vi deler en masse oplysninger. Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får på Sov Godt Nu.

Mere info

Kontakt

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål. Du kan også sende os en email til den mailadresse sovgodtnu@gmail.com

Kontakt