Børn, unge og den gode søvn.

Børn, unge og den gode søvn.

Her vil du i løbet juni/juli 2015 kunne læse meget mere specifikt om børn, unge og deres søvn. Du vil her kunne finde råd og vejledning og få hjælp, til at hjælpe dit barn, med at få god søvn og nok søvn.

Alt for mange børn og unge lider i dag af søvnmangel. Det går ud over  deres livskvalitet, koncentration, indlæring og generelle sundhed. SovGodtNu© mener, at mange relationelle problemer blandt børn og unge skyldes søvnmangel. Tillige mener vi også at nok og god søvn i kombination med kostændring, vil kunne afhjælpe børn og unge med diagnoser. Vi har derfor som forældre og omsorgsydere  pligt til at hjælpe vores børn med at få nok og god søvn.

En generation af børn og unge vokser op nu med livet foran sig. Et liv fyldt med uanede muligheder og valg. Specielt er det øgede forbrug af skærm i løbet af dagen og i særdeleshed om aftenen, manglen på motion samt et alt for højt indtag af koffein- og sukkerholdige drikke med til at øge stress niveauet og hæmme den gode søvn.

Har dit barn eller unge problemer med søvnen, så skriv eller ring til os for en samtale om hvad vi kan gøre for ham eller hende.

Træt dreng med blå baggrund

Kontakt

http://sovgodtnu.dk/kontakt/

Leave a Reply

Om Os

Om_os_sov_godt_nu_250x155

Vi vil hjælpe dig med at finde årsagerne til dine søvnproblemer og på enkel og overskuelig vis, støtte dig i at løse problemerne et for et.

Mere info

Behandling

Kursus_sov_godt_nu_250x155

Så har du forgæves forsøgt at få en bedre søvn og villig til at modtage hjælp og vejledning er dette behandling måske noget for dig.

Mere info

F.A.Q.

FAQ

Vi har en blog, hvor vi deler en masse oplysninger. Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får på Sov Godt Nu.

Mere info

Kontakt

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål. Du kan også sende os en email til den mailadresse sovgodtnu@gmail.com

Kontakt